powered by
Monique Moreau

Algemene voorwaarden

Reservering en betaling:
Reserveringen:
De inschrijving voor een cursus/workshop gaat  via mail waarna u een bevestiging en betaalopdracht krijgt. Na betaling bent u verzekerd van uw plaats. Voor georganiseerde groepen kan vooraf een vrijblijvende offerte gemaakt worden die na bevestiging definitief is. Een cursus kan doorgang hebben vanaf een bepaald aantal personen, u wordt daarover ingelicht

Betalingsvoorwaarden:
Workshops en meerdaagse cursussen (kooklessen) dienen 14 dagen vooraf betaald te worden. Dit kan per bank. Contante betaling is niet mogelijk of in overleg.
Alle genoemde bedragen zijn incl. 21 % BTW.
Wanneer een workshop/kookles niet kan doorgaan wordt het bedrag teruggestort.

Annuleren
Na bevestiging is annuleren alleen in onderling overleg mogelijk, annuleren per mail is niet mogelijk.
Kookschool Zuyd behoudt zich het recht een cursus te verschuiven of te annuleren waarbij het betaalde bedrag teruggestort wordt op uw rekening.

Aansprakelijkheid:
Kookschool Zuyd is niet aansprakelijk voor schade aan kleding of bezittingen ten gevolge van de aangeboden cursussen/workshops.
Schorten worden beschikbaar gesteld om kleding te beschermen.
Kookschool Zuyd  is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel ontstaan tijdens het volgen van de cursussen, lessen of workshops.

Veiligheidsvoorschriften
Deze worden mondeling uitgelegd, gebruik van apparatuur is op eigen risico. Vraag steeds uitleg wanneer u niet bekend bent met apparatuur. Meldt a.u.b. wanneer iets kapot is gegaan, dan kan dit voor een volgende les vervangen/gerepareerd worden. Tijdens de kooklessen wordt er geen alcohol geschonken.

Werkplekken

Werkplekken worden steeds zelf door cursist schoongehouden en afval wordt in de betreffende bakken gedaan. Nadat de mis en place klaar is wordt de werkplek schoon achtergelaten en zijn de materialen afgewassen en afgedroogd.
Het afwassen wordt zelf gedaan door cursisten, er is geen afwashulp voorhanden.